čtvrtek 4. října 2012



... no a protože dýně byla opravdu obří, upekla jsem Anduli k svačině kousek nasladko.
Stačilo ji nakrájet, posypat trochu hnědým cukrem a skořicí a upéct.
Příště ji ale posypu až na závěr, musí se totiž hlídat, aby se zkaramelizovaný cukr nespálil.
Hotovou dýni jsem polila troškou másla a pak i trochou bílého jogurtu.
Byla jsem zvědavá, jak se na tu novotu bude tvářit Andule - oblizovala se až za ušima.
Bude to určitě dobré i z jablek nebo jiného ovoce.
Mátu snědla maminka, co ji má ráda ke všemu, vy zdobte čím chcete :-).

2 komentáře:

  1. Ahoj Katuš, teda koukám, jaké mŇamky děláš!!!fakt super!Moc se mi tvůj blog líbí,jen zírám - v tom dobrém slova smyslu!:-)Verča z Havu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, to je milé, že sem taky chodíš... díky! Tohleto byl takový pokus...

      Vymazat